Usein kysytyt kysymykset

Haluamme auttaa teitä mahdollisimman paljon vastaamalla usein kysyttyihin kysymyksiin.

 

Vastauksia tilaamiseen liittyviin kysymyksiin ja ohjeita logo aineiston suunnitteluun

Abihuppareiden, abiverkkareiden ja muiden abivaatteiden ostajan on hyvä tietää tiettyjä asioita, jotta tilaaminen on mahdollisimman helppoa. Olemme luoneet tämän osion, jotta voimme tarjota apua vaatteiden tilaamiseen. Abihupparin logon suunnitteluun ja painatusaineiston luomiseen saat myös vinkkejä.

 

Saammeko sovittaa vaatteita ennen tilausta?

Vastaus: kyllä saatte. Ymmärrämme hyvin, että ”sikaa säkissä” tilaaminen ei aina mene nappiin ja kaikki eivät saa itselleen sopivaa vaatetta. Me toimitamme teille näytekappaleet sovitettavaksi, jos haluatte.

 

Saammeko tulla tutustumaan vaatteisiin teidän näyttelyyn?

Vastaus: kyllä saatte. Olette tervetulleita tutustumaan valikoimaan meidän Espoon Tapiolan Spektri Business Parkissa sijaitsevaan näyttelyyn. Sovitaan tapaaminen! Tervetuloa!

 

Myyttekö ainostaan abeille vai saako muut myös ostaa vaatteita omalla painatuskella?

Vastaus: kaikki saavat ostaa meiltä vaatteita omalla painatuksella. Sivusto on luotu abiturientteja, lukiolaisia ja koululaisia varten, mutta myymme painettuja vaatteita kaikille.

 

Voimmeko tilata erivärisiä huppareita tai muita vaatteita samaan tilaukseen?

Vastaus: kyllä saatte tilata. Painatus kannattaa kuitenkin olla sama kaikissa vaatteissa, esimerkiksi huppareissa, koska muuten tuotteen hinta saattaa olla kalliimpi.

 

Kuinka monta painoväriä voidaan painaa vaatteisiin?

Vastaus: tämä riippuu siitä, millä painotekniikalla painatukset toteutetaan. 1-6 väripainatukset onnistuvat, jos painatukset toteutetaan silkkipaino –tekniikalla. Silkkipaino on yleisin painomenetelmä, mutta voimme painaa logosi myös lämpösiirtopainatuksella. Lämpösiirtopainatuksella voidaan painaa moniväriset, lähes valokuvamaiset painatukset. Muistathan, että silkkipainossa painatuksen värien määrä vaikuttaa hintaan. Mitä enemmän on painovärejä, sitä kalliimmaksi painatus tulee.

 

Millä menetelmillä logo voidaan toteuttaa vaatteeseen?

Vastaus: silkkipainatus, lämpösiirtopainatus ja brodeeraus (brodeerauskoneella ommeltu logo).

 

Mihin kohtiin vaatteisiin voidaan toteuttaa painatus?

Vastaus: yleisimmät kohdat, joihin painatukset toteutetaan hupparissa ja collegepaidassa ovat hihat, rinnan alue ja selkä. Collegehousuissa painatus tehdään esimerkiksi jompaankumpaan lahkeeseen tai vaikkapa takataskun päälle.

 

Vaikuttaako painatusten määrä hintaan?

Vastaus: kyllä vaikuttaa. Mitä enemmän on painatuksia, sitä kalliimmaksi lopullisen tuotteen hinta muodostuu. Sama koskee myös painovärien määrää, jos painetaan silkkipainatuksella. Yksivärinen painatus on edullisempi kuin moniväripainatus.

 

Mikä on paras painomenetelmä?

Vastaus: paras painomenetelmä on se, jolla logo, kuva tai teksti saadaan näyttämään vaatteessa parhaimmalta. Toinen todella tärkeä asia on painatuksen kestävyys. Me suosittelemme aina kestäviä painatusmenetelmiä, koska haluamme tuotteiden olevan käyttökelpoisia mahdollisimman pitkään.

 

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Vastaus: painetut ja brodeeratut vaatteet toimitamme teille noin 2-3 viikossa. Ilman painatusta toimitusaika on noin 1 viikko. Näytekappaleet toimitamme teille noin yhdessä viikossa.

 

Mikä on vaatteiden vähimmäistilausmäärä?

Vastaus: emme ole asettaneet vähimmäistilausmäärää, mutta suosittelemme tilaamaan vähintään noin 20 kappaletta, jotta yksittäisen tuotteen hinta pysyy edullisena. Tilausmäärä vaikuttaa hintaan ja mitä enemmän tilaatte, sitä halvemmalla saatte vaatteet. Yhtä tai muutamaa kappaletta emme tällä hetkellä myy omalla painatuksella, koska toimintamme on keskittynyt suurempien määrien toimittamiseen.

 

Missä muodossa logo / painoaineisto pitää toimittaa?

Vastaus: logo / painoaineisto olisi hyvä toimittaa meille vektorigrafiikkaana. Esimerkiksi adobe illustrator ohjelmalla voit tehdä aineiston vektorigrafiikkana. Vektori on tiedosto, jonka laatu ei kärsi, jos kuvaa / logoa skaalaa eli suurentaa tai pienentää. Korkealaatuinen jpg tai png -kuvatiedosto saattaa olla painokelpoinen. Jpg -kuvatiedoston vähimmäisvaatimus on 300 dpi. Suosittelemme tekemään painoaineistot, joko adobe illustrator tai photoshop ohjelmilla. Molemmat ohjelmat tarjoavat ilmaisen kokeilujakson. Mikäli ette saa logosta tehtyä vektoria, niin graafikkomme voi tehdä muutokset lisäkustannusta vastaan. Kysy lisätietoja!

 

Mistä tiedän, onko aineisto painokelpoinen tai vektori?

Vastaus: lähetä painoaineisto meille sähköpostitse, niin tarkistamme sen painokelpoisuuden. Mikäli tiedosto on suurikokoinen, suosittelemme lähettämään sen tiedostonjako-ohjelman kautta. Wetransfer, dropbox tai vastaavat ovat hyvä ohjelmia, joilla voit lähettää suurikokoisia tiedostoja.

Abihupparit.fi on luotu lukiolaisia ja kouluja varten, jotta saatte helposti teille sopivat, tyylikkäät ja laadukkaat vaatteet. Olemme erikoistuneet toimittamaan laadukkaita ja hyvännäköisiä vaatteita omalla painatuksella tai brodeerauksella.

Abihupparit.fi on osa Mediawearin mainostekstiileihin keskittynyttä kokonaisuutta.

luomuhuppari
logo

OSOITE

Metsänneidonkuja 6

02130 Espoo

Suomi

OTA YHTEYTTÄ

Puh. 020 7107470

myynti@abihupparit.fi

ASIAKASPALVELUN AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 9-16.30

Vi betjänar er även på svenska!

Don’t hesitate to contact us – we are here to help you!